Platin

2008-ban érett meg bennünk a gondolat, hogy az addigi baráti örömzenélésünket egy zenekar formájában a közönség előtt folytassuk. Elsődleges célunk a magyarországi sváb népzenei kultúra ápolása, de emellett természetesen igazodunk a mindenkori közönség zenei igényeihez is. Repertoárunkat a magyarországi német és oberkrainer dallamok mellett a hazai és német tánczene, lakodalmas zene, illetve az aktuális és örökzöld világslágerek teszik sokszínűvé. Szívesen vállaljuk bálok, esküvők és egyéb rendezvények zenei szolgáltatását! Honlapunkon kellemes böngészést kívánunk, reméljük, hogy valamelyik fellépésünkön személyesen is találkozunk!

 

 

A Miniszterelnökség nevében és képviseletében lebonyolító szervként eljáró Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt. a(z) FCA/5042/2021 iktatószámú döntés alapján 1.999.700,- Ft, azaz egymillió-kilencszázkilencvenkilencezer-hétszáz forint összegű támogatást nyújt a Platin Német Nemzetiségi Egyesület részére Platin Kapelle eszközbeszerzése támogatási cél megvalósításához az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvényben, az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendeletben, a támogatói okiratban és az "Általános Szerződési Feltételek a Magyar Falu Program keretében "civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása" című alprogramhoz" című dokumentumban meghatározottak szerint. 

 

 

A Miniszterelnökség kezelő szerveként eljáró Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a(z) HENTI/1241/1/2022 iktatószámú támogatói döntése alapján a Kezdeményezett részére a támogatói okiratban részletezettek szerint 300.000,- Ft, azaz háromszázezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt a(z) "Sváb dallamok nyomában" támogatási cél megvalósítása érdekében. A pályázat beszámolója megtalálható a LETÖLTÉSEK menüpont alatt.

Pályázati azonosító: NKUL-KP-1-2022/2-000521